Ralph Castain a écrit :
It works fine, but you didn't specify the ompi-server uri correctly. On the mpirun cmd line, you needed to specify it as "file:test" so we know that it is a filename and not something else. Here is the mpirun help output:

"Specify the URI of the Open MPI server, or the name of the file (specified as file:filename) that contains that info"

As given below, we attempted to use a uri of "test", which provides a meaningless contact point. I'll try to provide a more informative error message, though, as the current one is rather useless, I must admit. :-/

Thanks
Ralph
That's working fine !
Thanks for the fast answer.
Yann



On Tue, Jun 9, 2009 at 9:58 AM, Yann JOBIC <jobic@polytech.univ-mrs.fr> wrote:
Hi all,

I'm trying to get MPI_Lookup_name working.
The codes are working fine with mpich2.
I'm using ompi-1.3.2 (r21054, from the tar version)

Here's the error message :
[homard:26336] *** An error occurred in MPI_Lookup_name
[homard:26336] *** on communicator MPI_COMM_WORLD
[homard:26336] *** MPI_ERR_NAME: invalid name argument
[homard:26336] *** MPI_ERRORS_ARE_FATAL (your MPI job will now abort)

The method i used :
TERM1 : ompi-server -d --report-uri test
TERM2 : mpirun -ompi-server test -np 1 server
TERM3 : mpirun -ompi-server test -np 1 client
Then i've got the error.

Here's the codes :
http://www.latp.univ-mrs.fr/~jobic/server.c
http://www.latp.univ-mrs.fr/~jobic/client.c

I also have some strange errors, like :
[homard:26319] [[34061,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Bad parameter in file base/rml_base_contact.c at line 153
[homard:26319] [[34061,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Bad parameter in file rml_oob_contact.c at line 55
[homard:26319] [[34061,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Bad parameter in file base/rml_base_contact.c at line 91

Have you succeed in making MPI_Lookup_name work ??

Thanks,

Yann