Hello All,

 

My OpenMPI 1.2.2 version works fine.   I think OPAL_PREFIX has changed.  I install from RPM with --prefix.  When I run with 1.2.7 I get the error:

 

[em64t6:23450] [NO-NAME] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file runtime/orte_init_stage1.c at line 182

--------------------------------------------------------------------------

Sorry!  You were supposed to get help about:

    orte_init:startup:internal-failure

from the file:

    help-orte-runtime

But I couldn't find any file matching that name.  Sorry!

 

 

I tried just running MPI run

 

em64t6 <82> setenv LD_LIBRARY_PATH /usr/local/openmpi-1.2.7/lib64/

em64t6 <83> setenv OPAL_PREFIX /usr/local/openmpi-1.2.7

em64t6 <84> /usr/local/openmpi-1.2.7/bin/mpirun --help

--------------------------------------------------------------------------

Sorry!  You were supposed to get help about:

    orterun:usage

from the file:

    help-orterun.txt

But I couldn't find any file matching that name.  Sorry!

--------------------------------------------------------------------------

 

 

The file exists, so I think my OPAL_PREFIX that worked in 1.2.2 does not seem

to work like 1.2.7:

 

em64t6 <85> ls -l $OPAL_PREFIX/share/openmpi/help-orterun.txt

-rw-r--r--  1 root root 5718 Sep 29 07:23 /usr/local/openmpi-1.2.7/share/openmpi                                                /help-orterun.txt

 

 

The above works with 1.2.2.  I searched the DOC and MAN pages for OPAL_PREFIX, but could

not find anything.   Can someone please tell me what has changed?   I am including opmi_info for completeness:

 

 

em64t6 <93> /usr/local/openmpi-1.2.7/bin/ompi_info

                Open MPI: 1.2.7

   Open MPI SVN revision: r19401

                Open RTE: 1.2.7

   Open RTE SVN revision: r19401

                    OPAL: 1.2.7

       OPAL SVN revision: r19401

                  Prefix: /usr/local/openmpi-1.2.7

 Configured architecture: x86_64-redhat-linux-gnu

           Configured by: root

           Configured on: Mon Sep 29 07:15:16 PDT 2008

          Configure host: em64t6

                Built by: root

                Built on: Mon Sep 29 07:23:22 PDT 2008

              Built host: em64t6

              C bindings: yes

            C++ bindings: yes

      Fortran77 bindings: yes (all)

      Fortran90 bindings: no

 Fortran90 bindings size: na

              C compiler: gcc

     C compiler absolute: /usr/bin/gcc

            C++ compiler: g++

   C++ compiler absolute: /usr/bin/g++

      Fortran77 compiler: g77

  Fortran77 compiler abs: /usr/bin/g77

      Fortran90 compiler: none

  Fortran90 compiler abs: none

             C profiling: yes

           C++ profiling: yes

     Fortran77 profiling: yes

     Fortran90 profiling: no

          C++ exceptions: no

          Thread support: posix (mpi: no, progress: no)

  Internal debug support: no

     MPI parameter check: runtime

Memory profiling support: no

Memory debugging support: no

         libltdl support: yes

   Heterogeneous support: yes

 mpirun default --prefix: no

           MCA backtrace: execinfo (MCA v1.0, API v1.0, Component v1.2.7)

              MCA memory: ptmalloc2 (MCA v1.0, API v1.0, Component v1.2.7)

               MCA timer: linux (MCA v1.0, API v1.0, Component v1.2.7)

         MCA installdirs: env (MCA v1.0, API v1.0, Component v1.2.7)

         MCA installdirs: config (MCA v1.0, API v1.0, Component v1.2.7)

 

Can someone please tell me what has changed?

Regards,

Joe Griffin