Has anyone gotten Open MPI 1.2.4 to compile with the latest Intel compilers 10.1.007 and Leopard? I can get Open MPI-1.2.4 to to build with GCC + Fortran IFORT 10.1.007. But I can't get any configuration to work with Intel's 10.1.007 Compilers.

The configuration completes, but the compilation fails fairly early,

My compiler settings are as follows:

For GCC + IFORT (This one works):
export CC=/usr/bin/cc
export CXX=/usr/bin/c++
export FC=/usr/bin/ifort
export F90=/usr/bin/ifort
export F77=/usr/bin/ifort


For using all Intel compilers (The configure works but the compilation fails):

export CC=/usr/bin/icc
export CXX=/usr/bin/icpc
export FC=/usr/bin/ifort
export F90=/usr/bin/ifort
export F77=/usr/bin/ifort
export FFLAGS=-no-multibyte-chars
export CFLAGS=-no-multibyte-chars
export CXXFLAGS=-no-multibyte-chars
export CCASFLAGS=-no-multibyte-chars

_defined,suppress -o libasm.la  asm.lo atomic-asm.lo  -lutil  
libtool: link: ar cru .libs/libasm.a .libs/asm.o .libs/atomic-asm.o 
ar: .libs/atomic-asm.o: No such file or directory
make[2]: *** [libasm.la] Error 1
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make: *** [all-recursive] Error 1





Warner Yuen

Scientific Computing Consultant

Apple Computer

email: wyuen@apple.com

Tel: 408.718.2859

Fax: 408.715.0133



On Nov 22, 2007, at 2:26 AM, users-request@open-mpi.org wrote:

------------------------------

Message: 2
Date: Wed, 21 Nov 2007 15:15:00 -0500
From: Mark Dobossy <mdobossy@Princeton.EDU>
Subject: Re: [OMPI users] Problems compiling 1.2.4 using Intel
Compiler 10.1.006 on Leopard
To: Open MPI Users <users@open-mpi.org>
Message-ID: <99CA0551-9BF4-47C0-85C2-6B2126A83651@princeton.edu>
Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII; format=flowed

Thanks for the suggestion Jeff.

Unfortunately, that didn't fix the issue.

-Mark

On Nov 21, 2007, at 7:55 AM, Jeff Squyres wrote:

Can you try also adding CCASFLAGS=-no-multibyte-chars?