i am trying to run Blcr with Open mpi  on a cluster of 4 nodes
blcr version 0.8.5
when i run the command :

mpirun -np 4   -am ft-enable-cr   -hostfile hosts  /home/ubuntu//N/NPB3.3-MPI/bin/bt.B.4


i got this error :

-------------------------
It looks like opal_init failed for some reason; your parallel process is
likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can
fail during opal_init; some of which are due to configuration or
environment problems.  This failure appears to be an internal failure;
here's some additional information (which may only be relevant to an
Open MPI developer):

  opal_cr_init() failed failed
  --> Returned value -1 instead of OPAL_SUCCESS
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
It looks like opal_init failed for some reason; your parallel process is
likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can
fail during opal_init; some of which are due to configuration or
environment problems.  This failure appears to be an internal failure;
here's some additional information (which may only be relevant to an
Open MPI developer):

  opal_cr_init() failed failed
  --> Returned value -1 instead of OPAL_SUCCESS
--------------------------------------------------------------------------
[node002:02170] [[INVALID],INVALID] ORTE_ERROR_LOG: Error in file ../../../orte/runtime/orte_init.c at line 77
[node001:02438] [[INVALID],INVALID] ORTE_ERROR_LOG: Error in file ../../../orte/runtime/orte_init.c at line 77
--------------------------------------------------------------------------
It looks like MPI_INIT failed for some reason; your parallel process is
likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can
fail during MPI_INIT; some of which are due to configuration or environment
problems.  This failure appears to be an internal failure; here's some
additional information (which may only be relevant to an Open MPI
developer):

  ompi_mpi_init: orte_init failed
  --> Returned "Error" (-1) instead of "Success" (0)
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
It looks like MPI_INIT failed for some reason; your parallel process is
likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can
fail during MPI_INIT; some of which are due to configuration or environment
problems.  This failure appears to be an internal failure; here's some
additional information (which may only be relevant to an Open MPI
developer):

  ompi_mpi_init: orte_init failed
  --> Returned "Error" (-1) instead of "Success" (0)
--------------------------------------------------------------------------
*** The MPI_Init() function was called before MPI_INIT was invoked.
*** This is disallowed by the MPI standard.
*** Your MPI job will now abort.
*** The MPI_Init() function was called before MPI_INIT was invoked.
*** This is disallowed by the MPI standard.
*** Your MPI job will now abort.
[node002:2170] Abort before MPI_INIT completed successfully; not able to guarantee that all other processes were killed!
[node001:2438] Abort before MPI_INIT completed successfully; not able to guarantee that all other processes were killed!
--------------------------------------------------------------------------
It looks like opal_init failed for some reason; your parallel process is
likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can
fail during opal_init; some of which are due to configuration or
environment problems.  This failure appears to be an internal failure;
here's some additional information (which may only be relevant to an
Open MPI developer):

  opal_cr_init() failed failed
  --> Returned value -1 instead of OPAL_SUCCESS
--------------------------------------------------------------------------
[node003:02173] [[INVALID],INVALID] ORTE_ERROR_LOG: Error in file ../../../orte/runtime/orte_init.c at line 77
--------------------------------------------------------------------------
It looks like MPI_INIT failed for some reason; your parallel process is
likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can
fail during MPI_INIT; some of which are due to configuration or environment
problems.  This failure appears to be an internal failure; here's some
additional information (which may only be relevant to an Open MPI
developer):

  ompi_mpi_init: orte_init failed
  --> Returned "Error" (-1) instead of "Success" (0)
--------------------------------------------------------------------------
*** The MPI_Init() function was called before MPI_INIT was invoked.
*** This is disallowed by the MPI standard.
*** Your MPI job will now abort.
[node003:2173] Abort before MPI_INIT completed successfully; not able to guarantee that all other processes were killed!

----------------------