Hi,
  I am setting up version 1.7.2 for a Cray XE-6.  The build nodes have different interfaces than the compute nodes. I have been able to set it up, but users need to embed the following into their mpirun command:
--mca btl_tcp_if_include ipogif0

Currently, The ompi_info shows as below.  I have been trying to figure out the correct configure switch to add to the build to remove the need for a permanent mpirun switch, but seem to be not getting it right.  Any suggestions are welcomed. Thanks,
     Ray


 ompi_info --param btl all
                 MCA btl: parameter "btl_tcp_if_include" (current value: "",
                          data source: default, level: 1 user/basic, type:
                          string)
                          Comma-delimited list of devices and/or CIDR
                          notation of networks to use for MPI communication
                          (e.g., "eth0,192.168.0.0/16").  Mutually exclusive
                          with btl_tcp_if_exclude.
                 MCA btl: parameter "btl_tcp_if_exclude" (current value:
                          "127.0.0.1/8,sppp", data source: default, level: 1
                          user/basic, type: string)
                          Comma-delimited list of devices and/or CIDR
                          notation of networks to NOT use for MPI
                          communication -- all devices not matching these
                          specifications will be used (e.g.,
                          "eth0,192.168.0.0/16").  If set to a non-default
                          value, it is mutually exclusive with
                          btl_tcp_if_include.