You need to put prefix location in your path and ld_library_path

Sent from my iPhone

On Sep 9, 2013, at 8:02 PM, caohaijun <amao.chj@gmail.com> wrote:

Hi all

How to build a relocatable OpenMPI RPM ?

I just use the following command to build a OpenMPI RPM from SRPM.

rpmbuild --rebuild --define 'configure_options --with-devel-headers' openmpi-1.7.2-1.src.rpm

It can successfully build the RPM. After installing with 'rpm -ivh --prefix=/somewhere  openmpi-1.7.2-1.x86_64.rpm',  I tried to run a MPI job, and then got:

# mpirun -bynode -hostfile ./hostfile -np 40 ./mpi/hello

--------------------------------------------------------------------------

Sorry!  You were supposed to get help about:

    opal_init:startup:internal-failure

But I couldn't open the help file:

    /usr/share/openmpi/help-opal-runtime.txt: No such file or directory.  Sorry!

--------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

Sorry!  You were supposed to get help about:

    orte_init:startup:internal-failure

But I couldn't open the help file:

    /usr/share/openmpi/help-orte-runtime: No such file or directory.  Sorry!

--------------------------------------------------------------------------

It seems the directory 'share'  is supposed to be under /usr.

Anyone can help me? 

--
   Best Regards!

            Jimmy Haijun Cao   (曹海军)
-----------------------------------------------------------
Tel:   +86-188 1787 9959
Email:amao.chj@gmail.com
-----------------------------------------------------------
_______________________________________________
users mailing list
users@open-mpi.org
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users