How are you passing the port info between the server and client? You're hitting a race condition between the two sides.

On Jun 27, 2011, at 9:29 AM, Rodrigo Oliveira wrote:

Hi there.
I am developing a server/client application using Open MPI 1.5.3. In a point of the server code I open a port to receive connections from a client. After that, I call the function MPI_Comm_accept and on the client side I call MPI_Comm_connect. Sometimes I get an ORTE_ERROR_LOG, as showed bellow.
before accept in host hydra9 port name = 4108386304.0;tcp://150.164.3.204:48761;tcp://192.168.63.9:48761+4108386305.0tcp://150.164.3.204:49211;tcp://192.168.63.9:49211:300                                             
[hydra9:11199] [[62689,1],0] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file base/grpcomm_base_allgather.c at line 220              
[hydra9:11199] [[62689,1],0] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file base/grpcomm_base_modex.c at line 116                  
[hydra9:11199] [[62689,1],0] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file grpcomm_bad_module.c at line 608                       
[hydra9:11199] [[62689,1],0] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file dpm_orte.c at line 379                                 
MPI 2 C++ exception throwing is disabled, MPI::mpi_errno has the error code                                           
after accept in host hydra9 error code = 17                                                                           
MPI 2 C++ exception throwing is disabled, MPI::mpi_errno has the error code
The mpi_errno is 17 and I could not find a clear explanation about this error. It occurs sporadically. Sometimes the application works, sometimes does not.

Any ideas?

Thanks
_______________________________________________
users mailing list
users@open-mpi.org
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users