Dear OpenMPI,

I tried to build 1.0rc4 on a 3 year old 5-node Beowulf cluster running RedHat Linux 7.3. The build failed during
make all; the last few lines of the log file are:

mkdir .libs
gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I../../include -I../../include -I../../src/event -I../../include -I../.. -I../.. -I../../include -I../../opal -I../../orte -I../../ompi -O3 -DNDEBUG -fno-strict-aliasing -pthread -MT opal_progress.lo -MD -MP -MF .deps/opal_progress.Tpo -c opal_progress.c  -fPIC -DPIC -o .libs/opal_progress.o
depbase=`echo opal_finalize.lo | sed 's|[^/]*$|.deps/&|;s|\.lo$||'`; \
if /bin/sh ../../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I../../include -I../../include  -I../../src/event -I../../include -I../.. -I../.. -I../../include -I../../opal -I../../orte -I../../ompi    -O3 -DNDEBUG -fno-strict-aliasing -pthread -MT opal_finalize.lo -MD -MP -MF "$depbase.Tpo" -c -o opal_finalize.lo opal_finalize.c; \
then mv -f "$depbase.Tpo" "$depbase.Plo"; else rm -f "$depbase.Tpo"; exit 1; fi
gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I../../include -I../../include -I../../src/event -I../../include -I../.. -I../.. -I../../include -I../../opal -I../../orte -I../../ompi -O3 -DNDEBUG -fno-strict-aliasing -pthread -MT opal_finalize.lo -MD -MP -MF .deps/opal_finalize.Tpo -c opal_finalize.c  -fPIC -DPIC -o .libs/opal_finalize.o
depbase=`echo opal_init.lo | sed 's|[^/]*$|.deps/&|;s|\.lo$||'`; \
if /bin/sh ../../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I../../include -I../../include  -I../../src/event -I../../include -I../.. -I../.. -I../../include -I../../opal -I../../orte -I../../ompi    -O3 -DNDEBUG -fno-strict-aliasing -pthread -MT opal_init.lo -MD -MP -MF "$depbase.Tpo" -c -o opal_init.lo opal_init.c; \
then mv -f "$depbase.Tpo" "$depbase.Plo"; else rm -f "$depbase.Tpo"; exit 1; fi
gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I../../include -I../../include -I../../src/event -I../../include -I../.. -I../.. -I../../include -I../../opal -I../../orte -I../../ompi -O3 -DNDEBUG -fno-strict-aliasing -pthread -MT opal_init.lo -MD -MP -MF .deps/opal_init.Tpo -c opal_init.c  -fPIC -DPIC -o .libs/opal_init.o
opal_init.c: In function `opal_init':
opal_init.c:127: incompatible type for argument 3 of `opal_show_help'
make[2]: *** [opal_init.lo] Error 1
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/mighell/pkg/ompi/openmpi-1.0rc4/opal/runtime'
make[1]: Leaving directory `/home/mighell/pkg/ompi/openmpi-1.0rc4/opal'

I have included gzipped versions of config.log and the result of make all: