Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Problem building OpenMPI 1.8 on RHEL6
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2014-04-01 11:51:13


Hmmm...indeed, it looks like the default versions may be out-of-date. Here is a table showing the required rev levels:

http://www.open-mpi.org/svn/building.php

On Apr 1, 2014, at 8:26 AM, Blosch, Edwin L <edwin.l.blosch_at_[hidden]> wrote:

> I am getting some errors building 1.8 on RHEL6. I tried autoreconf as suggested, but it failed for the same reason. Is there a minimum version of m4 required that is newer than that provided by RHEL6?
>
> Thanks
>
> aclocal.m4:16: warning: this file was generated for autoconf 2.69.
> You have another version of autoconf. It may work, but is not guaranteed to.
> If you have problems, you may need to regenerate the build system entirely.
> To do so, use the procedure documented by the package, typically 'autoreconf'.
> configure.ac:40: error: m4_defn: undefined macro: _m4_divert_diversion
> configure.ac:40: the top level
> autom4te: /usr/bin/m4 failed with exit status: 1
>
> [bloscel_at_head openmpi]$ autoreconf
> configure.ac:40: error: m4_defn: undefined macro: _m4_divert_diversion
> configure.ac:40: the top level
> autom4te: /usr/bin/m4 failed with exit status: 1
> aclocal: autom4te failed with exit status: 1
> autoreconf: aclocal failed with exit status: 1
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users