Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] incorrect verbose output in bind_downwards
From: tmishima_at_[hidden]
Date: 2014-03-11 19:14:01


Ralph, sorry for late confirmation. It worked for me, thanks.

Tetsuya

> I fear that would be a bad thing to do as it would disrupt mpirun's
operations. However, I did fix the problem by adding the topology as a
param to the pretty-print functions. Please see:
>
> https://svn.open-mpi.org/trac/ompi/ticket/4356
>
> Thanks for pointing it out
> Ralph
>
> On Mar 10, 2014, at 1:15 AM, tmishima_at_[hidden] wrote:
>
> >
> > Hi Ralph, I would report one more small thing.
> >
> > The verbose output in bind_downwards sometimes gives incorrect
binding-map
> > when I use heterogeneous nodes with different topologies. I confirmed
that
> > this patch fixed the
problem:
> >
> > --- rmaps_base_binding.c 2014-03-06 12:08:17 +0900
> > +++ rmaps_base_binding.try.c 2014-03-07 18:27:42 +0900
> > @@ -322,6 +322,7 @@
> > hwloc_bitmap_list_asprintf(&proc->cpu_bitmap, totalcpuset);
> > if (4 <
opal_output_get_verbosity
> > (orte_rmaps_base_framework.framework_output)) {
> > char tmp1[1024], tmp2[1024];
> > + opal_hwloc_topology = node->topology;
> > if (OPAL_ERR_NOT_BOUND == opal_hwloc_base_cset2str
(tmp1,
> > sizeof(tmp1), totalcpuset)) {
> > opal_output(orte_rmaps_base_framework.framework_output,
> > "%s PROC %s ON %s IS NOT BOUND",
> >
> > Tetsuya
Mishima
> >
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users