Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] btl_tcp_if_include setting
From: Jeff Squyres (jsquyres) (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2013-10-14 11:28:12


Just curious -- why are you using the TCP transport on a Cray?

On Oct 14, 2013, at 11:00 AM, Ray Sheppard <rsheppar_at_[hidden]> wrote:

> Thanks Ralph, Thanks Jeff,
> I should have written sooner. I spent the weekend trying to set it as a configure option.
> Ray
>
>
> On 10/14/2013 10:42 AM, Jeff Squyres (jsquyres) wrote:
>> More info on Ralph's comment is available here:
>>
>> http://www.open-mpi.org/faq/?category=tuning#setting-mca-params
>>
>>
>> On Oct 14, 2013, at 10:36 AM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>>
>>> It won't be a configure switch, but you can put the following in your default system mca param file:
>>>
>>> btl_tcp_if_include=ipogif0
>>>
>>> You'll find that file in <prefix>/etc - it is called openmpi-mca-params.conf. Users won't have to enter it after that since we pick that file up by default.
>>>
>>>
>>> On Oct 14, 2013, at 7:27 AM, Ray Sheppard <rsheppar_at_[hidden]> wrote:
>>>
>>>> Hi,
>>>> I am setting up version 1.7.2 for a Cray XE-6. The build nodes have different interfaces than the compute nodes. I have been able to set it up, but users need to embed the following into their mpirun command:
>>>> --mca btl_tcp_if_include ipogif0
>>>>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
Jeff Squyres
jsquyres_at_[hidden]
For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/