Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] [EXTERNAL] Re: What version of PMI (Cray XE6) is working for OpenMPI-1.6.5?
From: Teranishi, Keita (knteran_at_[hidden])
Date: 2013-08-29 22:01:17


Thanks for the info. Is it still possible to build by myself? What is
the procedure other than configure script?

On 8/23/13 2:37 PM, "Nathan Hjelm" <hjelmn_at_[hidden]> wrote:

>On Fri, Aug 23, 2013 at 09:14:25PM +0000, Teranishi, Keita wrote:
>> Hi,
>> I am trying to install OpenMPI 1.6.5 on Cray XE6 and very curious
>>with the
>> current support of PMI. In the previous discussions, there was a
>>comment
>> on the version of PMI (it works with 2.1.4, but fails with 3.0). Our
>
>Open MPI 1.6.5 does not have support for the XE-6. Use 1.7.2 instead.
>
>> machine has PMI2.1.4 and PMI4.0 (default). Which version do you
>
>There was a regression in PMI 3.x.x that still exists in 4.0.x that
>causes a warning to be printed on every rank when using mpirun. We are
>working with Cray to resolve the issue. For now use 2.1.4. See the
>platform files in contrib/platform/lanl/cray_xe6. The platform files you
>would want to use are debug-lustre or optimized-lusre.
>
>BTW, 1.7.2 is installed on Cielo and Cielito. Just run:
>
>module swap PrgEnv-pgi PrgEnv-gnu (PrgEnv-intel also works)
>module unload cray-mpich2 xt-libsci
>module load openmpi/1.7.2
>
>
>-Nathan Hjelm
>Open MPI Team, HPC-3, LANL
>_______________________________________________
>users mailing list
>users_at_[hidden]
>http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users