Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] errors testing openmpi1.6.5 ----
From: Reuti (reuti_at_[hidden])
Date: 2013-07-29 12:15:04


Am 29.07.2013 um 13:47 schrieb Jeff Squyres (jsquyres):

> See http://www.open-mpi.org/faq/?category=building#build-intel-compilers.
>
>
> On Jul 28, 2013, at 11:34 PM, Yuping Sun <ysun_at_[hidden]> wrote:
>
>> I was able to make and build openmpi-1.6.5 using gfortran. However, I was not able to compile using intel ifort. Would anyone tell me how to modify configure options to use ifort? Please give me the instruction if you can. Here is what I
>> used:
>> $ ./configure --prefix=/usr/local/openmpi165 FC=`which ifort ` F77=`which ifort` --disable-shared

and: http://www.open-mpi.org/faq/?category=building#static-build

Looks like you disabled the shared build without enabling a static build.

-- Reuti

>> $ make –j8 all
>> $ make install
>>
>> It does not work out.
>>
>> Thank you.
>>
>> Yuping
>>
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> --
> Jeff Squyres
> jsquyres_at_[hidden]
> For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>