Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Open MPI Checkpoint Restart
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2013-05-31 19:34:33


Check that your path and ld_library_path are set to point to the directory where you installed the version you built (the --prefix=<> you provided).

On May 31, 2013, at 4:31 PM, Neel Sunil Desai <Neel.Desai_at_[hidden]> wrote:

> Hi Ralph,
>
> I did install open mpi with the --with-ft=cr option.
>
> Thanks,
> Neel.
>
> On Fri, May 31, 2013 at 4:25 PM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
> Okay, it should work it that version. It sounds like you didn't configure OMPI with the --with-ft=cr option - yes? Take a look at "./configure -h" for the ft-related options and ensure you build what you need. C/R support is not built by default.
>
>
> On May 31, 2013, at 3:59 PM, Neel Sunil Desai <Neel.Desai_at_[hidden]> wrote:
>
>> Open MPI 1.5.4
>>
>> On Fri, May 31, 2013 at 3:31 PM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>> What OMPI version?
>>
>> On May 31, 2013, at 3:17 PM, Neel Sunil Desai <Neel.Desai_at_[hidden]> wrote:
>>
>> > Hi,
>> >
>> > I forgot to add. I watched the video of Joshua Hursey and when I type ompi_info | grep FT, I get FT Checkpoint Support: no ( checkpoint thread : no). I do not get anything when I type ompi_info | grep crs.
>> >
>> > Thanks,
>> > Neel.
>> > _______________________________________________
>> > users mailing list
>> > users_at_[hidden]
>> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>
>>
>
>