Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: [OMPI users] Problem with Openmpi-1.4.0 and qlogic-ofed-1.5.4.1
From: Padma Pavani (gpadmapavani_at_[hidden])
Date: 2013-04-25 14:08:23


Hi Team,

I am facing some problem while running HPL benchmark.

I am using Intel mpi -4.0.1 with Qlogic-OFED-1.5.4.1 to run benchmark and
also tried with openmpi-1.4.0 but getting same error.

Error File :

[compute-0-1.local:06936] [[14544,1],25] ORTE_ERROR_LOG: A message is
attempting to be sent to a process whose contact information is unknown in
file rml_oob_send.c at line 105
[compute-0-1.local:06936] [[14544,1],25] could not get route to
[[INVALID],INVALID]
[compute-0-1.local:06936] [[14544,1],25] ORTE_ERROR_LOG: A message is
attempting to be sent to a process whose contact information is unknown in
file base/plm_base_proxy.c at line 86
[compute-0-1.local:06975] [[14544,1],27] ORTE_ERROR_LOG: A message is
attempting to be sent to a process whose contact information is unknown in
file rml_oob_send.c at line 105
[compute-0-1.local:06975] [[14544,1],27] could not get route to
[[INVALID],INVALID]
[compute-0-1.local:06975] [[14544,1],27] ORTE_ERROR_LOG: A message is
attempting to be sent to a process whose contact information is unknown in
file base/plm_base_proxy.c at line 86
[compute-0-1.local:06990] [[14544,1],19] ORTE_ERROR_LOG: A message is
attempting to be sent to a process whose contact information is unknown in
file rml_oob_send.c at line 105
[compute-0-1.local:06990] [[14544,1],19] could not get route to
[[INVALID],INVALID]