Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] openmpi java binding errors
From: Huasha Zhao (creislerzhao_at_[hidden])
Date: 2013-03-15 21:02:08


I think I have it installed. when i type 'which libtool', the system
responds '/usr/local/bin/libtool'

On Fri, Mar 15, 2013 at 7:27 AM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:

> It isn't finding libtool's dladvise support - try installing
> the libtool-ltdl package
>
> On Mar 13, 2013, at 7:59 PM, Huasha Zhao <creislerzhao_at_[hidden]> wrote:
>
> Hi all,
>
> I encountered an error when running openmpi Java applications (it works
> fine with c/c++ applications). The java code compiles successfully, but it
> crashed at runtime with:
>
> NO LT_DLADVISE - CANNOT LOAD LIBOMPI
>
> JAVA BINDINGS FAILED TO LOAD REQUIRED LIBRARIES
> I think it has to do with dynamically loading native libraries. Since I
> have no experiences with JNI, I would like to resort to the community to
> help solve the problem.
>
> This is how exactly I install openmpi (on a EC2 AMI linux instance). I use
> a nightly snapshot openmpi-1.9r28157.tar.gz
>
> sudo ./configure --enable-mpi-java --prefix=/usr/local
> sudo make all install
>
> I also set LD_LIBRARY_PATH to include "/usr/local/lib" which has
> "libmpi.so".
>
> Thanks,
> --
> Chris Zhao
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

-- 
Huasha Zhao