Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] error when running mpirun
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2013-02-10 15:10:50


The error message indicates that libnuma was not installed on at least one node. That's a system library, not an OMPI one, so you'll need to get it installed by someone with root privileges.

On Feb 10, 2013, at 12:04 PM, satya k <satya5509_at_[hidden]> wrote:

> Hi everyone,
>
> I m getting the below error when executing mpirun with hostfile option
>
> $mpirun -np 4 -hostfile nodes ./hello
>
> orted: error while loading shared libraries: libnuma.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory
> --------------------------------------------------------------------------
> A daemon (pid 11798) died unexpectedly with status 127 while attempting
> to launch so we are aborting.
>
> There may be more information reported by the environment (see above).
>
> This may be because the daemon was unable to find all the needed shared
> libraries on the remote node. You may set your LD_LIBRARY_PATH to have the
> location of the shared libraries on the remote nodes and this will
> automatically be forwarded to the remote nodes.
> --------------------------------------------------------------------------
> --------------------------------------------------------------------------
> mpirun noticed that the job aborted, but has no info as to the process
> that caused that situation.
> --------------------------------------------------------------------------
>
> Also checked with the echo $LD_LIBRARY_PATH command on the nodes, Its giving output as /apps/mpi/lib where lib files exists.
>
> Any suggestions... I could not find anything as I am a newbie..
>
> ---
> Albatross
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users