Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Open-mpi running issue and bug
From: Edge Edge (edge_diners_at_[hidden])
Date: 2012-12-29 19:47:16


Hi, Many thanks. I was downloading the latest version of OMPI, version.1.6.3. I just INSTALL following the "INSTALL" guide. I will sent the log file while installing later on. Hope that it will be useful to solve my bug :( Thanks first. best regards Edge ________________________________ From: Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> To: Edge Edge <edge_diners_at_[hidden]>; Open MPI Users <users_at_[hidden]> Sent: Saturday, December 29, 2012 12:42 AM Subject: Re: [OMPI users] Open-mpi running issue and bug What version of OMPI are you using? How was it configured? On Dec 28, 2012, at 2:16 AM, Edge Edge <edge_diners_at_[hidden]> wrote: Hi, > > >Currently I was trying to run mpirun to improve the performance of my running. >However it keeps on showing the following bug: > > >-------------------------------------------------------------------------- >It looks like opal_init failed for some reason; your parallel process is >likely to abort.  There are many reasons that a parallel process can >fail during opal_init; some of which are due to configuration or >environment problems.  This failure appears to be an internal failure; >here's some additional information (which may only be relevant to an >Open MPI developer): > > >  opal_shmem_base_select failed >  --> Returned value -1 instead of OPAL_SUCCESS >-------------------------------------------------------------------------- >[home:07059] [[INVALID],INVALID] ORTE_ERROR_LOG: Error in file runtime/orte_init.c at line 79 >[home:07059] [[INVALID],INVALID] ORTE_ERROR_LOG: Error in file orterun.c at line 694 >make: *** [sample-1.fa] Error 255 > > >Can I know how to solve this bug? >I got try to google around but I still fail to find related answer. > > >Below is the spec of my server: >Linux home 2.6.32-71.el6.x86_64 #1 SMP Wed Sep 1 01:33:01 EDT 2010 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux > > > >Hope it is useful for you in order to solve the bug. > > >Thanks. > > > > >best regards >Edge > > > >_______________________________________________ >users mailing list >users_at_[hidden] >http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users