Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] 0xc000007b error exit on 64-bit Windows 7
From: damien_at_[hidden]
Date: 2012-12-03 12:03:41


Ignore what I posted, Hristo is right. On my phone screen the C looked like a 0. Sorry.

Damien

Sent from my android device.

-----Original Message-----
From: "Jeff Squyres (jsquyres)" <jsquyres_at_[hidden]>
To: Open MPI Users <users_at_[hidden]>
Cc: "users_at_[hidden]" <users_at_[hidden]>
Sent: Mon, 03 Dec 2012 9:01 AM
Subject: Re: [OMPI users] 0xc000007b error exit on 64-bit Windows 7

I'm afraid we've lost the open MPI community windows developer. So I don't know if you'll get a good answer to this question.

Sorry! :(

Sent from my phone. No type good.

On Dec 3, 2012, at 6:40 AM, "Ilias Miroslav" <Miroslav.Ilias_at_[hidden]> wrote:

> Dear experts,
>
> I just installed http://www.open-mpi.org/software/ompi/v1.6/downloads/OpenMPI_v1.6.1-1_win64.exe on our Intel i7 64-bit Windows 7 system.
>
>
> When I try to run some executable, I am getting error "Application Error The application was unable to start correctly (0xc000007b)..."
>
> Any help please ? The "C:\Program Files (x86)\OpenMPI_v1.6.1-x64\bin" string is in my %Path% variable.
>
> Yours, Miro
>
> PS: On 32-bit Windows 7 the 32-bit OpenMPI application works fine.
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

_______________________________________________
users mailing list
users_at_[hidden]
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users