Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] 0xc000007b error exit on 64-bit Windows 7
From: Jeff Squyres (jsquyres) (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2012-12-03 11:01:13


I'm afraid we've lost the open MPI community windows developer. So I don't know if you'll get a good answer to this question.

Sorry! :(

Sent from my phone. No type good.

On Dec 3, 2012, at 6:40 AM, "Ilias Miroslav" <Miroslav.Ilias_at_[hidden]> wrote:

> Dear experts,
>
> I just installed http://www.open-mpi.org/software/ompi/v1.6/downloads/OpenMPI_v1.6.1-1_win64.exe on our Intel i7 64-bit Windows 7 system.
>
>
> When I try to run some executable, I am getting error "Application Error The application was unable to start correctly (0xc000007b)..."
>
> Any help please ? The "C:\Program Files (x86)\OpenMPI_v1.6.1-x64\bin" string is in my %Path% variable.
>
> Yours, Miro
>
> PS: On 32-bit Windows 7 the 32-bit OpenMPI application works fine.
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users