Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] running openmpi in debug/verbose mode
From: Mahmood Naderan (nt_mahmood_at_[hidden])
Date: 2012-10-25 14:51:52


I sent a problem to the list but didn't receive any reply. In short, we found that when we run openmpi+openfoam program on a node (in a diskless cluster), there is a huge IO operations caused by openmpi. When we run openmpi+openfoam on the server, there is no problem. When we run openfoam directly on the node, there is also no problem. Now I am looking for some verbose/debug outputs from openmpi which shows the activity of it (in particular IO messages for example opening file1 or closing file2...). Can I extract such messages?   Regards, Mahmood ________________________________ From: Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> To: Mahmood Naderan <nt_mahmood_at_[hidden]>; Open MPI Users <users_at_[hidden]> Sent: Thursday, October 25, 2012 8:44 PM Subject: Re: [OMPI users] running openmpi in debug/verbose mode There is a *ton* of debug output available - would help to know what you are attempting to debug On Oct 25, 2012, at 11:38 AM, Mahmood Naderan <nt_mahmood_at_[hidden]> wrote: > >Dear all, >Is there any way to run openmpi in debug or verbose mode? Is there any log for openmpi run? >  >Regards, >Mahmood >_______________________________________________ >users mailing list >users_at_[hidden] >http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users