Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] singleton spawn regression
From: Brian Budge (brian.budge_at_[hidden])
Date: 2012-10-17 12:02:34


Hi Ralph -

No, it appears that 1.6.3rc1 does not work either.

Thanks
  Brian

On Wed, Oct 17, 2012 at 8:31 AM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
> Can you please check the 1.6.3 release candidate and see if it is there? I suspect that the issue here is that the patch didn't get into the 1.6.2 official release, and the version numbers in the repo didn't immediately get updated - so the nightly build was still labeled as 1.6.2 even after the official release came out.
>
>
> On Oct 16, 2012, at 10:46 AM, Brian Budge <brian.budge_at_[hidden]> wrote:
>
>> Hi all -
>>
>> There was a bug in version 1.6.1 that caused singleton spawn not to
>> work correctly with multi-machine configurations. I verified that a
>> nightly build of 1.6.2 fixed this issue, in particular 1.6.2a1r27234
>> works. I just grabbed the 1.6.2 official release, and it appears that
>> somehow the fix has been removed.
>>
>> I am testing with the simple_spawn.c example. Instead of passing
>> MPI_INFO_NULL to the spawn call, I create an Info object, and set the
>> "add-host" to a comma delimited list of nodes. When I run this in the
>> nightly mentioned above, without mpirun, everything works as expected
>> (the nodes I list in the "add-host" are in the output text of the
>> program). When I run the same code with the released 1.6.2, I get the
>> old behavior from 1.6.1 where all slaves run on localhost.
>>
>> Thanks,
>> Brian
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users