Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] -cpus-per-proc in openmpi-1.7rc1
From: tmishima_at_[hidden]
Date: 2012-10-15 19:10:43


Thank you for your quick reply.

I'm glad to hear that. It's very convinient for me.

> On Oct 14, 2012, at 6:22 PM, tmishima_at_[hidden] wrote:
>
> >
> > Hello, now I try to use Prereleased openmpi-1.7rc1.
> >
> > It almost works fine for my purpose but I found that
> > -cpus-per-proc was not accepted there. Does this mean
> > openmpi-1.7 will not support that option or just a
> > tentative action?
>
> Not exactly - I just haven't gotten around to implementing cpus-per-proc
for the new mapping/binding system. It should be re-enabled by 1.7.1 - we
just didn't feel it worth holding up 1.7.0 for it.
>
> >
> > Regards,
> > Tetsuya Mishima
> >
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>