Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: [OMPI users] [1.6.2] Compilation Error (at vtfilter) with Intel Compiler
From: Christian Krause (kizkizzbangbang_at_[hidden])
Date: 2012-10-11 11:00:49


Hi,

I tried to compile the current OpenMPI 1.6.2 with the Intel Compiler

# icc --version
icc (ICC) 12.0.4 20110427

The error I get is the following (I changed directly in the vtfilter
directory where the error occurs to reduce output for this mail):

# cd ompi/contrib/vt/vt/tools/vtfilter/
# make
Making all in .
make[1]: Entering directory
`/gpfs0/global/local/src/xxx-mpi/openmpi-1.6.2/ompi/contrib/vt/vt/tools/vtfilter'
  CXX vtfilter-vt_filter.o
cc1plus: error: vtfilter-vt_filter.d: No such file or directory
make[1]: *** [vtfilter-vt_filter.o] Error 1
make[1]: Leaving directory
`/gpfs0/global/local/src/xxx-mpi/openmpi-1.6.2/ompi/contrib/vt/vt/tools/vtfilter'
make: *** [all-recursive] Error 1

configure options from config.log:

./configure CC=icc --prefix=/usr/local/openmpi/1.6.2_intel_12.0.4
--with-sge --with-hwloc=/usr/local/hwloc/1.5_intel_12.0.4
--with-openib-libdir=/usr/lib64 --with-udapl-libdir=/usr/lib64

I have already built hwloc and pciutils locally using icc. Also I
recently compiled OpenMPI 1.6.2 with gcc 4.7.1 with hwloc and pciutils
too which worked without problems (configure basically the same, i.e.
not setting CC and using different hwloc). That's why I'm assuming the
error is somehow icc's fault ... I'm new to this mailing list and I
already received some mails concerning the Intel Compiler so I figure
there may be others who've experienced this problem?

Thanks for any help in advance.

Regards
Christian