Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: [OMPI users] An err in parallel computing
From: Z.Y.Qiu (luoyuan126_at_[hidden])
Date: 2012-10-09 21:54:02


Hi,everyone! I am trying to install LAMMPS which is linked to openmpi 1.3.3
on a Linux service.
I can run simulations in serial computing successfully.But when I submit
jobs to compute parallelly
after setting environment in .bash_profile , jobs exit soon with an err.
The following is the err info.( I use 8 CPUs and the service use LSF
platform. " /datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi"
is the path of my executable file):
 /datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: symbol lookup error:
/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi: undefined symbol:
__libm_error_support
--------------------------------------------------------------------------
mpirun.openmpi has exited due to process rank 6 with PID 21520 on
node T4601 exiting without calling "finalize". This may
have caused other processes in the application to be
terminated by signals sent by mpirun.openmpi (as reported here).
--------------------------------------------------------------------------
The following is the script to running parallelly I use :
#BSUB -W 60
#BSUB -a openmpi
#BSUB -n 8
#BSUB -q x64_small
#BSUB -J qiuzy
#BSUB -o m.out
#BSUB -e m.err

mpirun.lsf "/datastore/workspace/zyli/qiuzy/test-3/lmp_openmpi -in
in.grastab -log log1.grastab"

How can i solve it??
Thank you for your time and help!!

yours sincerely
Z.Y.Qiu
10/10/2012