Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] PAPI errors when compiling OpenMPI
From: Tohiko Looka (tohiko.looka_at_[hidden])
Date: 2012-10-09 11:34:01


Mmm... The problem is I already have applications/nodes that use 1.5.4
and upgrading might be difficult.
It is strange because it works on other nodes.
I will try to check if 1.6.2 compiles anyways

Thanks for your reply,

On Tue, Oct 9, 2012 at 5:11 PM, Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]> wrote:
> Please try upgrading to Open MPI 1.6.2.
>
> On Oct 8, 2012, at 6:34 PM, Tohiko Looka wrote:
>
>> Greetings,
>>
>> I am trying to compile openmpi-1.5.4, while it usually works out fine
>> it is failing on a specific node.
>> The error is
>> vt_metric_papi.c:262: error: too many arguments to function ‘PAPI_perror’
>> vt_metric_papi.c: In function ‘metric_warning’:
>>
>> Of course configure runs successfully.
>> Any ideas?
>> Thanks
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> --
> Jeff Squyres
> jsquyres_at_[hidden]
> For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users