Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: [OMPI users] bindings not reported in openmpi-1.9a1r27359
From: Siegmar Gross (Siegmar.Gross_at_[hidden])
Date: 2012-09-23 06:32:35


Hi,

yesterday I installed openmpi-1.9a1r27359 and it doesn't report process
bindings on Solaris 10 x86_64 and Linux x86_64. As I showed in my previous
email for openmpi-1.7, it worked for openmpi-1.6.2.

tyr fd1026 114 mpiexec -np 2 -host sunpc0 -report-bindings \
  -map-by core -bind-to core date
Sun Sep 23 12:29:25 CEST 2012
Sun Sep 23 12:29:25 CEST 2012

tyr fd1026 115 mpiexec -np 2 -host linpc0 -report-bindings \
  -map-by core -bind-to core date
--------------------------------------------------------------------------
WARNING: a request was made to bind a process. While the system
supports binding the process itself, at least one node does NOT
support binding memory to the process location.

  Node: linpc0

This is a warning only; your job will continue, though performance may
be degraded.
--------------------------------------------------------------------------
Sun Sep 23 12:29:36 CEST 2012
Sun Sep 23 12:29:36 CEST 2012

tyr fd1026 116 mpiexec -np 2 -host tyr -report-bindings \
  -map-by core -bind-to core date
[tyr.informatik.hs-fulda.de:24039] MCW rank 0 bound to socket 0[core 0[hwt 0]]: [B][.]
[tyr.informatik.hs-fulda.de:24039] MCW rank 1 bound to socket 1[core 1[hwt 0]]: [.][B]
Sun Sep 23 12:29:48 CEST 2012
Sun Sep 23 12:29:48 CEST 2012

Kind regards

Siegmar