Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] regarding the problem occurred while running an mpi programs
From: tyler.balson_at_[hidden]
Date: 2012-04-25 10:20:06


Seshendra,

Do you always run in root? If not your root bash file may not have the correct path settings, but that is a shot in the dark..
________________________________
From: users-bounces_at_[hidden] [users-bounces_at_[hidden]] on behalf of seshendra seshu [seshu199_at_[hidden]]
Sent: Wednesday, April 25, 2012 9:16 AM
To: Open MPI Users
Subject: [OMPI users] regarding the problem occurred while running an mpi programs

Hi,
I have got the following error while running mpi programs

Here for running an mpi program i used hostfile which specifies all the nodes in my cluster and out is my output file generated after "mpicc -o out basic.c". then i have got the following error.

[root_at_ip-10-80-106-70 openmpi-1.4.5]# mpirun --hostfile hostfile out
out: error while loading shared libraries: libmpi_cxx.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
--------------------------------------------------------------------------
mpirun was unable to launch the specified application as it could not find an executable:

Executable: out
Node: ip-10-85-134-176.example.com<http://ip-10-85-134-176.example.com>

while attempting to start process rank 1.

so kindly provide me solution iam lagging of time.

--
 WITH REGARDS
M.L.N.Seshendra