Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Regarding the error while running an mpi program
From: seshendra seshu (seshu199_at_[hidden])
Date: 2012-04-01 20:31:35


Hi george
Thank you , but i dont know how to configure the path. can you help me in
configuring the path.
On Mon, Apr 2, 2012 at 2:22 AM, George Bosilca <bosilca_at_[hidden]> wrote:

> http://www.open-mpi.org/faq/?category=running#run-prereqs
>
> george.
>
> On Apr 1, 2012, at 20:18 , seshendra seshu wrote:
>
> Hi,
> This is seshendra, iam new to MPI , iam doing my thesis on MPI, iam trying
> to configure openMPI in clould using UNIVA cluster in amazon cloud.
> I have followed the procedure given in the FAQ of the openMPI website and
> i have installed successfully on all the nodes. But when i run the an MPI
> program i was getting an following error "[root_at_ip-10-46-89-192 opt]#
> mpirun -np 2 a.out
> a.out: error while loading shared libraries: libmpi.so.0: cannot open
> shared object file: No such file or directory
> a.out: error while loading shared libraries: libmpi.so.0: cannot open
> shared object file: No such file or directory"
> So kindly any one help in sloving this problem.
>
>
> Thanking you,
>
>
>
> --
> WITH REGARDS
> M.L.N.Seshendra
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

-- 
 WITH REGARDS
M.L.N.Seshendra