Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] configuration of openmpi-1.5.4 with visual studio
From: Shiqing Fan (fan_at_[hidden])
Date: 2012-03-23 05:56:32


Hi Toufik

Sorry for answering late. Have you found a solution for this problem?

Could you please provide me some information of your CMake configuration and an output of ompi_info? This might be helpful for me to know what is wrong.

Regards,
Shiqing

On 2012-03-19 11:57 AM, Toufik wrote:
> Hi everybody,
>
> I'm trying lately to configure openmpi with visual studio 2010,
> i did all the linking staff but i keep getting this message :
>
> [Toufik-PC:05628] [[21037,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Error in file
> ..\..\..\openmpi-1.5.4\orte\mca\ess\hnp\ess_hnp_module.c at line 215
> --------------------------------------------------------------------
> ------
> It looks like orte_init failed for some reason; your parallel process is
> likely to abort. There are many reasons that a parallel process can
> fail during orte_init; some of which are due to configuration or
> environment problems. This failure appears to be an internal failure;
> here's some additional information (which may only be relevant to an
> Open MPI developer):
>
> orte_rml_base_select failed
> --> Returned value Error (-1) instead of ORTE_SUCCESS
>
> could anybody tell me what the problem could be 'cause i don't really
> know what to do.
>
> Thanks& regards,
> Toufik
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

-- 
---------------------------------------------------------------
Shiqing Fan
High Performance Computing Center Stuttgart (HLRS)
Tel: ++49(0)711-685-87234      Nobelstrasse 19
Fax: ++49(0)711-685-65832      70569 Stuttgart
http://www.hlrs.de/organization/people/shiqing-fan/
email: fan_at_[hidden]