Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Compilation errors: Unexpected EOF while looking for matching `'' on 1.4.5
From: Jeffrey Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2012-03-09 15:02:24


On Mar 9, 2012, at 2:30 PM, Robert Collyer wrote:

> I hadn't meant to send those prior emails out, yet, they weren't finished.
>
> To summarize: it built fine without any errors and the example programs ran fine across multiple processors and machines, so it looks good.
>
> Is 1.5.5rc3 stable enough for more general use? In other words can I use it instead of 1.4.5 with the understanding that I may occasionally run into issues?

I would say yes.

There's still a few minor issues left with 1.5.5 -- we'll probably have rc4 next week some time. But I hope we're getting darn close to done with 1.5.5.

> Rob
>
> On 3/9/12 1:16 PM, Jeffrey Squyres wrote:
>> On Mar 9, 2012, at 12:05 PM, Robert Collyer wrote:
>>
>>> Downloaded 1.5.5rc3, installed libtool 2.4.2, autoconf 2.68, and automake 1.11.3, and added them to my PATH.
>>>
>>> Running autogen.sh and I get the following error
>> There's no need for you to run autogen.sh -- just run configure and make. autogen.sh is typically only needed for developer checkouts.
>>
>>> *** Found custom autogen.sh file in:
>>> *** /home/rdc/work/code/ompi-v1.5/ompi/mca/io/romio/romio
>>>
>>> autoreconf: Entering directory `.'
>>> autoreconf: configure.in: not using Gettext
>>> autoreconf: running: aclocal -I confdb --force
>>> configure.in:2122: warning: macro `AM_PROG_LIBTOOL' not found in library
>> This usually indicates a faulty Autotools installation.
>>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
Jeff Squyres
jsquyres_at_[hidden]
For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/