Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] O-MPI Support for Windows 7
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2012-02-06 22:11:08


Afraid I'm no OpenSSH expert, but it sounds like there is an issue with its configuration. Check out the OpenSSH config options to see if something fits.

I did a quick search and found this, as an example:

http://mah.everybody.org/docs/ssh

Note the need to run ssh-agent to cache login credentials.

On Feb 6, 2012, at 5:05 PM, James Torossian wrote:

> Hi all,
> I am trying to setup Open-MPI across two Windows 7 machines with UAC disabled ……
>
> Cygwin with OpenSSH is installed, and I can successfully ssh to each machine without entry of username and password:
>
> JimT_at_JimT-PC ~
> $ ssh NanoOneQuad
> Last login: Tue Feb 7 01:42:02 2012 from jimt-pc
>
> JimT_at_NanoOneQuad ~
> $
>
> Regardless of this, mpirun insists on asking for a username and password; then asks to save credentials, but if selected, responds with not implemented. If saving credentials is not selected, then I can see that the task starts on the other machine (in task manager) and that the task runs to completion OK:
>
> JimT_at_JimT-PC ~
> $ mpirun -H NanoOneQuad ipconfig.exe
> connecting to NanoOneQuad
> username:JimT
> password:**************
> Save Credential?(Y/N) y
> [JimT-PC:03784] This feature hasn't been implemented yet.
>
> JimT_at_JimT-PC ~
> $ mpirun -H NanoOneQuad ipconfig.exe
> connecting to NanoOneQuad
> username:JimT
> password:**************
> Save Credential?(Y/N) n
>
> JimT_at_JimT-PC ~
> $
>
> Please let me know what I have missed. I have gone through the FAQs and have rebuilt the windows version but can’t seem to get past this.
>
> Thanks and best regards,
> Jim
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users