Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Cant build OpenMPI!
From: devendra rai (rai.devendra_at_[hidden])
Date: 2012-01-24 13:48:24


Hello Jeff, No. I did not run autogen.sh.  I just did the three steps that you showed. Will log files be of any help? (Also, if the log files are not generated by just pipe'ing or tee'ing, please let me know). Thanks a lot. Best Devendra ________________________________ From: Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]> To: devendra rai <rai.devendra_at_[hidden]>; Open MPI Users <users_at_[hidden]> Sent: Tuesday, 24 January 2012, 19:40 Subject: Re: [OMPI users] Cant build OpenMPI! Did you try running autogen.sh? You should not need to -- you should only need to: ./configure ... make all make install On Jan 24, 2012, at 1:38 PM, devendra rai wrote: > Hello All, > > I am trying to build openMPI on a server (I do not have sudo on this server). > > When running make, I get this error: > > libtool: compile:  gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../../opal/include -I../../orte/include -I../../ompi/include -I../../opal/mca/paffinity/linux/plpa/src/libplpa -I../.. -I/usr/include -g -finline-functions -fno-strict-aliasing -pthread -fvisibility=hidden -MT dt_module.lo -MD -MP -MF .deps/dt_module.Tpo -c dt_module.c  -fPIC -DPIC -o .libs/dt_module.o > dt_module.c:177: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:182: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:187: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:192: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:203: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:208: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:219: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:224: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:229: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:234: error: expected expression before ‘)’ token > dt_module.c:250: error: expected expression before ‘)’ token > make[2]: *** [dt_module.lo] Error 1 > make[2]: Leaving directory `/home/raid/private/openmpi-1.4.2/ompi/datatype' > make[1]: *** [all-recursive] Error 1 > make[1]: Leaving directory `/home/raid/private/openmpi-1.4.2/ompi' > make: *** [all-recursive] Error 1 > > Before this, I had some warnings: > > WARNING: `aclocal-1.10' is missing on your system.  You should only need it if >          you modified `acinclude.m4' or `configure.in'.  You might want >          to install the `Automake' and `Perl' packages.  Grab them from >          any GNU archive site. >  cd . && /bin/bash /home/raid/private/openmpi-1.4.2/ompi/contrib/vt/vt/missing --run automake-1.10 --foreign > /home/raid/private/openmpi-1.4.2/ompi/contrib/vt/vt/missing: line 54: automake-1.10: command not found > WARNING: `automake-1.10' is missing on your system.  You should only need it if >          you modified `Makefile.am', `acinclude.m4' or `configure.in'. >          You might want to install the `Automake' and `Perl' packages. >          Grab them from any GNU archive site. > cd . && /bin/bash /home/raid/private/openmpi-1.4.2/ompi/contrib/vt/vt/missing --run autoconf > aclocal.m4:16: warning: this file was generated for autoconf 2.63. > You have another version of autoconf.  It may work, but is not guaranteed to. > If you have problems, you may need to regenerate the build system entirely. > To do so, use the procedure documented by the package, typically `autoreconf'. > /bin/bash ./config.status --recheck > > > Is there any relationship? If not, what else am I missing? > > Thanks a lot for pointers. > > Best > > Devendra > > _______________________________________________ > users mailing list > users_at_[hidden] > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users -- Jeff Squyres jsquyres_at_[hidden] For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/