Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] vs2010: MPI_Address() unresolved
From: Shiqing Fan (fan_at_[hidden])
Date: 2011-11-18 23:45:14


Does this happen also for other MPI_* functions? Probably you need to
add OMPI_IMPORTS as an extra preprocessor.

Regards,
Shiqing

On 2011-11-19 1:02 AM, MM wrote:
>
> Hi,
>
> I get this style of errors when trying to link against libmpid.lib
> (compiled with instructions from README.Windows part 1 cmake):
>
> mylib.lib(myfile.obj): : error LNK2001: unresolved external symbol
> __imp__MPI_Address
>
> I set BUILD_SHARED_LIBS to false, so I generate static libs. I've also
> checked that the /MDd is set and indeed libmpid.lib are built against
> the DLL version of the C++ runtime when I open the solution in vs2010.
>
> I myself link my application against the /MDd as well.
>
> I don't know why it's looking for __impl__MPI_Address (__impl__ is a
> prefix related to DLLs somehow).
>
> I gather this MPI_Address() function resides in libmpi.lib and libmpid.lib
>
> PS: I didn't have these link errors when I built against the prebuilt
> win libraries from the website, what are the CMAke flags for those?
>
> Thanks,
>
> MM
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
---------------------------------------------------------------
Shiqing Fan
High Performance Computing Center Stuttgart (HLRS)
Tel: ++49(0)711-685-87234      Nobelstrasse 19
Fax: ++49(0)711-685-65832      70569 Stuttgart
http://www.hlrs.de/organization/people/shiqing-fan/
email: fan_at_[hidden]