Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Problems compiling and running openmpi-1.4.4
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2011-11-09 07:59:00


The output in your file appears to be a bit jumbled; I can't quite tell exactly what command you were trying to execute.

Did you install Open MPI after building it?

On Nov 7, 2011, at 7:50 PM, amosleff_at_[hidden] wrote:

> Hi all,
> I have been trying to compile and run openmpi-1.4.4 using SUSE Linux 11.4 on VMware 7.0.1 and have run into difficulties. I used the intel compilers composerXE-2011.5.220 both C and fortran. Both of these compilers and and openmpi-1.4.4 appeared to compiler properly since I did not see any errors in the config.out, make.out and install.out files. However, when I tried to run the mpicc programs in the examples file it gave the output shown on the attached file. I have tried to find the files that are listed as not found in the attached file they are not found. I have checked the file permissions and all seems to be in order.
> At this point I do not know what to do and would appreciate any advice.
> Amos Leffler
>
> <out_test>_______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
Jeff Squyres
jsquyres_at_[hidden]
For corporate legal information go to:
http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/