Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] problème with MPI_FINALIZE
From: amine mrabet (aminesm01_at_[hidden])
Date: 2011-11-02 12:09:28


yes i call MPI_init after MPI_finalise ,because i use mpi in function and i
call it lot of time .
thank you for ur help ,now i call mpi_init and finalize out of funtion and
it work .
thank you

Le 2 novembre 2011 13:29, Jeff Squyres (jsquyres) <jsquyres_at_[hidden]> a
écrit :

> Did you call MPI-INIT after you called MPI-finalize? If so, you're not
> allowed to do that. Call. MPI-INIT once and call MPI-finalize once.
>
> Sent from my phone. No type good.
>
> On Nov 1, 2011, at 2:45 PM, "amine mrabet" <aminesm01_at_[hidden]> wrote:
>
> > hey
> >
> > i'm new in mpi , i try tu use mpi inside of function and i have this
> error messag
> >
> > An error occurred in MPI_Init
> > *** after MPI was finalized
> > *** MPI_ERRORS_ARE_FATAL (goodbye)
> > [dellam:16806] Abort before MPI_INIT completed successfully; not able to
> guarantee that all other processes were killed!
> >
> > maybe i cant use mpi inside of function ?
> >
> > --
> > amine mrabet
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

-- 
amine mrabet