Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] exited on signal 11 (Segmentation fault).
From: TERRY DONTJE (terry.dontje_at_[hidden])
Date: 2011-10-25 08:49:56


Some more info would be nice like:
-What version of ompi are you using
-What type of machine and os are you running on
-What does the machine file look like
-Is there a stack trace left behind by the pid that seg faulted?

--td

On 10/25/2011 8:07 AM, Mouhamad Al-Sayed-Ali wrote:
> Hello,
>
> I have tried to run the executable "wrf.exe", using
>
> mpirun -machinefile /tmp/108388.1.par2/machines -np 4 wrf.exe
>
> but, I've got the following error:
>
> --------------------------------------------------------------------------
>
> mpirun noticed that process rank 1 with PID 9942 on node
> part031.u-bourgogne.fr exited on signal 11 (Segmentation fault).
> --------------------------------------------------------------------------
>
> 11.54s real 6.03s user 0.32s system
> Starter(9908): Return code=139
> Starter end(9908)
>
>
>
>
> Thanks for your help
>
>
> Mouhamad Alsayed
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
Oracle
Terry D. Dontje | Principal Software Engineer
Developer Tools Engineering | +1.781.442.2631
Oracle *- Performance Technologies*
95 Network Drive, Burlington, MA 01803
Email terry.dontje_at_[hidden] <mailto:terry.dontje_at_[hidden]>



picture