Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: [OMPI users] a question about network connection of open-mpi
From: zhuangchao (freeoser_at_[hidden])
Date: 2011-07-10 21:45:18


hello all :

       I run the following command :

/data1/cluster/openmpi/bin/mpirun -d -machinefile /tmp/nodes.10515.txt -np 3 /data1/cluster/mpiblast-pio-1.6/bin/mpiblast -p blastn -i /data1/cluster/sequences/seq_4.txt -d Baculo_Nucleotide -o /data1/cluster/blast.out/blast.out.10515 -g T -m 0 -F F

      Then I get the following error from openmpi:

[node7][[3812,1],2][btl_tcp_endpoint.c:638:mca_btl_tcp_endpoint_complete_connect] connect() to 192.168.0.5 failed: No route to host (113)
[node7][[3812,1],2][btl_tcp_endpoint.c:638:mca_btl_tcp_endpoint_complete_connect] connect() to 159.226.126.15 failed: No route to host (113)

     The machinefile is defined as following :
     
     node1
     node5
     node7

     192.168.0.5 is not the ip of hosts in the machinefile . 159.226.126.15 is the another ip of node1 . But hostname node1

corresponds to 11.11.11.1 in the /etc/hosts .

    why do I get the error ? Can you help me ?

       Thank you !