Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] srun and openmpi
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2011-04-29 04:52:58


Hi Michael

Please see the attached updated patch to try for 1.5.3. I mistakenly free'd the envar after adding it to the environ :-/

Thanks
Ralph


On Apr 28, 2011, at 2:31 PM, Michael Di Domenico wrote:

> On Thu, Apr 28, 2011 at 9:03 AM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>>
>> On Apr 28, 2011, at 6:49 AM, Michael Di Domenico wrote:
>>
>>> On Wed, Apr 27, 2011 at 11:47 PM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>>>>
>>>> On Apr 27, 2011, at 1:06 PM, Michael Di Domenico wrote:
>>>>
>>>>> On Wed, Apr 27, 2011 at 2:46 PM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>>>>>>
>>>>>> On Apr 27, 2011, at 12:38 PM, Michael Di Domenico wrote:
>>>>>>
>>>>>>> On Wed, Apr 27, 2011 at 2:25 PM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Apr 27, 2011, at 10:09 AM, Michael Di Domenico wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Was this ever committed to the OMPI src as something not having to be
>>>>>>>>> run outside of OpenMPI, but as part of the PSM setup that OpenMPI
>>>>>>>>> does?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Not that I know of - I don't think the PSM developers ever looked at it.
>>>>
>>>> Thought about this some more and I believe I have a soln to the problem. Will try to commit something to the devel trunk by the end of the week.
>>>
>>> Thanks
>>
>> Just to save me looking back thru the thread - what OMPI version are you using? If it isn't the trunk, I'll send you a patch you can use.
>
> I'm using OpenMPI v1.5.3 currently
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users