Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Beginner's question: why multiple sends or receives don't work?
From: Xianglong Kong (dinosaur8312_at_[hidden])
Date: 2011-02-22 15:21:50


Yes, I tried to add MPI_Barrier and it didn't work. The output is the
same with the code without MPI_Barrier.

Any more thoughts?

Thanks!

Kong

On Tue, Feb 22, 2011 at 12:23 PM, Bill Rankin <Bill.Rankin_at_[hidden]> wrote:
>> Hi,
>>
>> Thanks for the reply. But this can not solve the problem.
>
> Not sure if this was not your intended meaning (using "can not" instead of "did not"), but did you try it?
>
>> The output indicate that both nodes hang at the second MPI_Wait, and
>> no one can reaches the MPI_Finalize.
>
> Flushing the output from stdout and having it make it back to the terminal is a little uncertain when one or more processes hangs or terminate abnormally.  You cannot rely upon completion in this case (someone correct me if I am wrong here).
>
> -bill
>
>
>
>> >> >> ***********************************************
>> >> >> Hello from processor 0 of 2
>> >> >>
>> >> >> Received one message
>> >> >>
>> >> >> Hello from processor 1 of 2
>> >> >>
>> >> >> Sent one message
>> >> >> *******************************************************
>>
>> Any other thoughts or suggestions?
>> Thanks!
>>
>> Kong
>>
>
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>

-- 
Xianglong Kong
Department of Mechanical Engineering
University of Rochester
Phone: (585)520-4412
MSN: dinosaur8312_at_[hidden]