Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] WRF Problem running in Parallel
From: Gus Correa (gus_at_[hidden])
Date: 2011-02-22 13:31:26


Hi Ahsan, Jody

Just a guess that this may be a stack size problem.
Did you try to run WRF with unlimited stack size?
Also, does your machine have enough memory to run WRF?

I hope this helps,
Gus Correa

jody wrote:
> Hi
> At a first glance i would say this is not a OpenMPI problem,
> but a wrf problem (though io must admit i have no knowledge whatsoever ith wrf)
>
> Have you tried running a single instance of wrf.exe?
> Have you tried to run a simple application (like a "hello world") on your nodes?
>
> Jody
>
>
> On Tue, Feb 22, 2011 at 7:37 AM, Ahsan Ali <ahsanshah01_at_[hidden]> wrote:
>> Hello,
>> I an stuck in a problem that is regarding the running for Weather research
>> and Forecasting Model (WRFV 3.2.1). I get the following error while running
>> with mpirun. Any help would be highly appreciated.
>>
>> [pmdtest_at_pmd02 em_real]$ mpirun -np 4 wrf.exe
>> starting wrf task 0 of 4
>> starting wrf task 1 of 4
>> starting wrf task 3 of 4
>> starting wrf task 2 of 4
>> --------------------------------------------------------------------------
>> mpirun noticed that process rank 3 with PID 6044 on node pmd02.pakmet.com
>> exited on signal 11 (Segmentation fault).
>>
>>
>>
>> --
>> Syed Ahsan Ali Bokhari
>> Electronic Engineer (EE)
>> Research & Development Division
>> Pakistan Meteorological Department H-8/4, Islamabad.
>> Phone # off +92518358714
>> Cell # +923155145014
>>
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users