Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] failure to launch MPMD program on win32 w 1.4.3
From: Shiqing Fan (fan_at_[hidden])
Date: 2010-12-01 05:49:33


Hi Hicham,

> I've had this issue with -np 3 : -np 3 but not with -np 2: -np 2 or
> -np 1: -np 4 or other combinations.
> I've also rebuilt from vs2008 with the libs advapi32.lib Ws2_32.lib
> shlwapi.lib as visible in the text file:
> share\openmpi\mpic++.exe-wrapper-data.txt, and the problem seemed to
> stop happening.
>
> so now it is working.
Great! But I don't see the cause of the problem. If it's missing the
linking libraries, the compiler should already complain at linking time.

> I assume I will be able to do this on several windows boxes? Do they
> need to be all 32bit or 64bit or can I mix?
Yes, you can mix 32 and 64 bit, but you have to take care of the
executables on each machine. And for running on multiple windows boxes,
please refer to the windows readme file. In order to simplify the WMI
configuration process, you may also use the small tool I attached for
configure users (change the file extension to .exe):

Syntax: wmi-config <add|del> <domain1\username1> [<domain2\username2>] ...

For example:
    wmi-config add LOCAL_COMPUTER\user
    wmi-config add DOMAIN1\user1 DOMAIN2\user2
    wmi-config del DOMAIN1\user1

Regards,
Shiqing

-- 
--------------------------------------------------------------
Shiqing Fan                          http://www.hlrs.de/people/fan
High Performance Computing           Tel.: +49 711 685 87234
   Center Stuttgart (HLRS)            Fax.: +49 711 685 65832
Address:Allmandring 30               email: fan_at_[hidden]
70569 Stuttgart