Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Some problems
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2010-10-22 06:15:53


Just to let you know -- our main Windows developer is out for a little bit. He'll reply when he returns, but until he does, there's really no one else who can answer your question. Sorry! :-\

On Oct 22, 2010, at 4:01 AM, 邵思睿 wrote:

> Hello, I'm using OpenMPI with VTK (Visualization Toolkit) now on Windows Vista, and here are some problems occured during installation.
>
> OpenMPI 1.5: Error during CMake, no matter using MinGW32 or VS2005 as compiler
>
> OpenMPI 1.4.3:
>
> 1 Building with VS2005 is OK, but when I used MinGW v3.81 (I had chosen MinGW in CMake and then used mingw32-make to build) it reported error at the very beginning (0%) of make progress
>
> 2 When I tried to build VTK with OM, it reported 'undefined reference to 'MPI::Comm::Comm()', ''undefined reference to 'MPI::Win::Free()' and 'undefined reference to 'MPI::Datatype::Free()'
>
> So could I get some help? Thanks!
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users

-- 
Jeff Squyres
jsquyres_at_[hidden]
For corporate legal information go to:
http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/