Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Fwd: Problems with OpenMPI
From: Gus Correa (gus_at_[hidden])
Date: 2010-08-31 13:31:55


Osvaldo

These FAQ may help:
http://www.open-mpi.org/faq/?category=rsh

Also, make sure the same OpenMPI is either installed on,
or accessible by (say via NFS) the "anotherhost".

Simple test: 'mpirun -np 8 --host [localhost,anotherhost] hostname'

IHIH
Gus Correa

David Zhang wrote:
> Check firewall, network setting like subnet, and ssh keys?
>
> On 8/31/10, Osvaldo Reis <osvaldoreisss_at_[hidden]> wrote:
>> Hi, I wanted to use openmpi, I install with no errors, and when I run de
>> examples in local it work well, but when I specify another host to run it
>> doesn't work. There are no errors but the it doesn't show anything and don't
>> start the process in another host and don't stop to run in localhost. Then I
>> press Crtl+C to killl the process and it shows:
>>
>> ^Cmpirun: killing job...
>>
>> --------------------------------------------------------------------------
>> mpirun noticed that the job aborted, but has no info as to the process
>> that caused that situation.
>> --------------------------------------------------------------------------
>> --------------------------------------------------------------------------
>> mpirun was unable to cleanly terminate the daemons on the nodes shown
>> below. Additional manual cleanup may be required - please refer to
>> the "orte-clean" tool for assistance.
>> --------------------------------------------------------------------------
>> anotherhost - daemon did not report back when launched
>>
>> I loot at /var/log/secure and it started the connection but after he close
>> without execute anything.
>>
>>
>> Running localhost
>>
>> [user_at_host1 examples]$ mpirun -np 8 --host localhost ./hello_c
>> Hello, world, I am 0 of 8
>> Hello, world, I am 1 of 8
>> Hello, world, I am 2 of 8
>> Hello, world, I am 4 of 8
>> Hello, world, I am 5 of 8
>> Hello, world, I am 6 of 8
>> Hello, world, I am 7 of 8
>> Hello, world, I am 3 of 8
>>
>> Running in another host
>>
>> [user_at_host1 examples]$ mpirun -np 8 --host anotherhost ./hello_c
>>
>>
>> Some help please!
>>
>>
>>
>> --
>> Osvaldo Reis Junior
>> Engenharia de Computação - UEPG
>> Laboratório de Genômica e Expressão - LGE
>> Universidade Estadual de Campinas - UNICAMP
>> MSN: osvaldoreis85_at_[hidden]
>> Skype: osvaldoreisss
>> Cel: (19) 8128-5273
>>
>