Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] trouble using openmpi under slurm
From: David Roundy (roundyd_at_[hidden])
Date: 2010-07-06 17:20:30


On Tue, Jul 6, 2010 at 12:31 PM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
> Thanks - that helps.
>
> As you note, the issue is that OMPI doesn't support the core-level allocation options of slurm - never has, probably never will. What I found interesting, though, was that your envars don't anywhere indicate that this is what you requested. I don't see anything there that would case the daemon to crash.
>
> So I'm left to guess that this is an issue where slurm doesn't like something OMPI does because it violates that core-level option. Can you add --display-devel-map to your mpirun command? It would be interesting to see where it thinks the daemon should go.
>
> Just to check - the envars you sent in your other note came from the sbatch -c 2 run, yes?

Yes indeed.

Just for good measure, I'm attaching my current test script submit.sh
and its complete output, also run with sbatch -c 2. Oddly enough
adding --display-devel-map doesn't cause mpirun to generate any output
before crashing. Does this give you any sort of a hint? :( Any
other suggestions for tracking the source of this down? I'd really
hoped you'd tell me that one of the env vars told you that my slurm
config was messed up, since that would seem pretty easy to fix, once I
knew how it was messed up...

David