Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] (no subject)
From: Peter Kjellstrom (cap_at_[hidden])
Date: 2010-06-11 06:10:43


On Friday 11 June 2010, asmae.elbahlouli_at_[hidden] wrote:
> Hello
> i have a problem with parFoam, when i type in the terminal parafoam, it
> lauches nothing but in the terminal i have :

This is the OpenMPI mailling list, not OpenFoam. I suggest you contact the
team behind OpenFoam.

I also suggest that you post plain text to mailing lists in the future and not
html (and while you're at it do use a descriptive subject line).

/Peter
  
> tta201_at_linux-qv31:/media/OpenFoam/FOAMpro/FOAMpro-1.5-2.2/FOAM-1.5-2.2/tuto
>rials/icoFoam/cavity> paraFoam Xlib:  extension "GLX" missing on display
> ":0.0". Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0". Xlib:  extension
> "GLX" missing on display ":0.0". Xlib:  extension "GLX" missing on display
> ":0.0". Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0". Xlib:  extension
> "GLX" missing on display ":0.0". Xlib:  extension "GLX" missing on display
> ":0.0". Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0". ERROR: In
> /home/kitware/Dashboard/MyTests/ParaView-3-8/ParaView-3.8/ParaView/VTK/Rend
>ering/vtkXOpenGLRenderWindow.cxx, line 404 vtkXOpenGLRenderWindow
> (0x117b3d0): Could not find a decent visual
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> ERROR: In
> /home/kitware/Dashboard/MyTests/ParaView-3-8/ParaView-3.8/ParaView/VTK/Rend
>ering/vtkXOpenGLRenderWindow.cxx, line 404 vtkXOpenGLRenderWindow
> (0x117b3d0): Could not find a decent visual
> Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0.0".
> ERROR: In
> /home/kitware/Dashboard/MyTests/ParaView-3-8/ParaView-3.8/ParaView/VTK/Rend
>ering/vtkXOpenGLRenderWindow.cxx, line 611 vtkXOpenGLRenderWindow
> (0x117b3d0): GLX not found.  Aborting.
>   
> /media/OpenFoam/FOAMpro/FOAMpro-1.5-2.2/FOAM-1.5-2.2/bin/paraFoam: line 81:
> 15497 Aborted                 paraview --data=$caseFile
>  
>  
> I don't understand the problem, can someone help me please?
> thanks

-- 
------------------------------------------------------------
  Peter Kjellström               | E-mail: cap_at_[hidden]
  National Supercomputer Centre  |
  Sweden                         | http://www.nsc.liu.se