Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Running openMPI job with torque
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2010-06-09 11:46:03


You need to include the path to "hello" unless it sits in your PATH environment!

On Jun 9, 2010, at 9:37 AM, Govind wrote:

>
> #!/bin/sh
> /usr/lib64/openmpi/1.4-gcc/bin/mpirun hello
>
>
> On 9 June 2010 16:21, David Zhang <solarbikedz_at_[hidden]> wrote:
> what does your my-script.sh looks like?
>
> On Wed, Jun 9, 2010 at 8:17 AM, Govind <govind.rhul_at_[hidden]> wrote:
> Hi,
>
> I have installed following openMPI packge on worker node from repo
> openmpi-libs-1.4-4.el5.x86_64
> openmpi-1.4-4.el5.x86_64
> mpitests-openmpi-3.0-2.el5.x86_64
> mpi-selector-1.0.2-1.el5.noarch
>
> torque-client-2.3.6-2cri.el5.x86_64
> torque-2.3.6-2cri.el5.x86_64
> torque-mom-2.3.6-2cri.el5.x86_64
>
>
> Having some problem on running MPI jobs with torque
> qsub -q long -l nodes=4 my-script.sh
> 42.pbs1
>
> cat my-script.sh.e41
> stty: standard input: Invalid argument
> --------------------------------------------------------------------------
> mpirun was unable to launch the specified application as it could not find an executable:
>
> Executable: hello
> Node: node56.beowulf.cluster
>
> while attempting to start process rank 0.
> ==================================
>
> I could run the binary directly on the node without any problem.
> mpiexec -n 4 hello
> Hello World! from process 2 out of 4 on node56.beowulf.cluster
> Hello World! from process 0 out of 4 on node56.beowulf.cluster
> Hello World! from process 3 out of 4 on node56.beowulf.cluster
> Hello World! from process 1 out of 4 on node56.beowulf.cluster
>
> Could you please advise, if I missing anything here.
>
>
> Regards
> Govind
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
>
> --
> David Zhang
> University of California, San Diego
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users