Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Problems building Open MPI 1.4.1 with Pathscale
From: Rafael Arco Arredondo (rafaarco_at_[hidden])
Date: 2010-02-08 02:38:29


Hello,

It does work with version 1.4. This is the hello world that hangs with
1.4.1:

#include <stdio.h>
#include <mpi.h>

int main(int argc, char **argv)
{
  int node, size;

  MPI_Init(&argc,&argv);
  MPI_Comm_rank(MPI_COMM_WORLD, &node);
  MPI_Comm_size(MPI_COMM_WORLD, &size);
     
  printf("Hello World from Node %d of %d.\n", node, size);

  MPI_Finalize();
  return 0;
}

El mar, 26-01-2010 a las 03:57 -0500, Åke Sandgren escribió:
> 1 - Do you have problems with openmpi 1.4 too? (I don't, haven't built
> 1.4.1 yet)
> 2 - There is a bug in the pathscale compiler with -fPIC and -g that
> generates incorrect dwarf2 data so debuggers get really confused and
> will have BIG problems debugging the code. I'm chasing them to get a
> fix...
> 3 - Do you have an example code that have problems?

-- 
Rafael Arco Arredondo
Centro de Servicios de Informática y Redes de Comunicaciones
Universidad de Granada