Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Open MPI User's mailing list

Subject: Re: [OMPI users] Checkpoint/Restart error
From: Andreea Costea (andre.costea_at_[hidden])
Date: 2010-01-15 00:15:44


Hi...
still not working. Though I uninstalled OpenMPI with make uninstall and I
manually deleted all other files, I still have the same error when
checkpointing.

Any idea?

Thanks,
Andreea

On Thu, Jan 14, 2010 at 10:38 PM, Joshua Hursey <jjhursey_at_[hidden]>wrote:

> On Jan 14, 2010, at 8:20 AM, Andreea Costea wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I wanted to try the C/R feature in OpenMPI version 1.4.1 that I have
> downloaded today. When I want to checkpoint I am having the following error
> message:
> > [[65192,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file orte-checkpoint.c at line
> 399
> > HNP with PID 2337 Not found!
>
> This looks like an error coming from the 1.3.3 install. In 1.4.1 there is
> no error at line 399, in 1.3.3 there is. Check your installation of Open
> MPI, I bet you are mixing 1.4.1 and 1.3.3, which can cause unexpected
> problems.
>
> Try a clean installation of 1.4.1 and double check that 1.3.3 is not in
> your path/lib_path any longer.
>
> -- Josh
>
> >
> > I tried the same thing with version 1.3.3 and it works perfectly.
> >
> > Any idea why?
> >
> > thanks,
> > Andreea
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > users_at_[hidden]
> > http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/users
>