Open MPI logo

Open MPI User's Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI users] Problem building OpenMPI with PGI compilers
From: David Turner (dpturner_at_[hidden])
Date: 2009-12-11 15:55:02


Jeff,

> Subject: Re: [OMPI users] Problem building OpenMPI with PGI compilers
> From: Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]>
> Date: Thu, 10 Dec 2009 10:20:32 -0500
> To: Open MPI Users <users_at_[hidden]>
...
> Actually, I was wrong. You *can't* just take the SVN trunk's autogen.sh and use it with a v1.4 tarball (for various uninteresting reasons).
>
> Given that we haven't moved this patch to the v1.4 branch yet (i.e., it's not yet in a nightly v1.4 tarball), probably the easiest thing to do is to apply the attached patch to a v1.4 tarball. I tried it with my PGI 10.0 install and it seems to work. So -- forget everything about autogen.sh and just apply the attached patch.

Thanks; I was able to complete the make process using the provided
patch.

-- 
Best regards,
David Turner
User Services Group        email: dpturner_at_[hidden]
NERSC Division             phone: (510) 486-4027
Lawrence Berkeley Lab        fax: (510) 486-4316